Dé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 in de Martiniplaza in Groningen en is een jaarlijks terugkerend evenement. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland. Met ingang van de 23e editie in januari 2018 zal de beurs worden gehouden in de TT-Hall in Assen.

Op de beurs presenteren ca. 100 bedrijven en organisaties hun produkten en diensten.  Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden kleding, accessoires, toerisme, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en de MAG. Via de standhouders zijn de meeste motormerken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.

Data en openingstijden
Vrijdag 19 januari 2018 van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 20 januari 2018 van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 21 januari 2018 van 10.00 tot 18.00 uur

Online verkoop toegangskaarten
Vanaf ca begin december kunt u online toegangskaarten bestellen. Dit is een service zodat u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Koop online tickets

Locatie
Dé Noordelijke Motorbeurs wordt vanaf de 23e editie in 2018 gehouden in de TT-Hall aan De Haar 11 te Assen en ligt direct naast het TT-Circuit. Het complex ligt direct naast de A28 (Hoogeveen-Groningen, afrit 31a) en is daarom gemakkelijk te bereiken. (zie TT-Hall)

Route en Parkeren
Voor de route en parkeren zie TT-Hall.

Standhouders
In de praktijk is gebleken dat tot op het laatste moment wijzigingen zijn in de lijst met standhouders. Daarom zult u hier geen deelnemerslijst van de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs vinden. Het overgrote deel van de deelnemers van voorgaande jaren en diverse nieuwe zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn.

Entreeprijzen
Volwassen: kassa € 12,-
65+: kassa € 6,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Deelnemen aan het evenement ?
Wilt u meer weten over deelname aan het evenement neem dan even contact met ons op.

Informatie deelnemers
Informatie over de extra voorzieningen als standbouw, vloerbedekking, meubilair etc. wordt apart toegestuurd.

De informatie op deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Organisatiebureau Fremar b.v., dan wel door haar ingeschakelde derden, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden, onvolledigheden of andere onvolkomenheden dan wel voor de gevolgen daarvan. Wijzigingen voorbehouden.