De noordelijke motorbeurs

Black Hills Motor Tours organiseert al meer dan 15 jaar motorreizen naar de USA. Dit betreft volledig verzorgde groeps- en maatwerkreizen. De groepsreizen van Black Hills Motor Tours zijn “all inclusive” dus geen verborgen kosten, een lekker gevoel tijdens een motorvakantie.

Black Hills Motor Tours levert de best denkbare service en het motto is: Doe wat je zegt en laat zien wat je doet! Naast het organiseren motorreizen zijn de medewerkers zelf zeer enthousiaste motorrijders en leggen vele kilometers af. De passie voor Amerika en motorrijden hebben ze weten te combineren in het bedrijf waardoor u als motorrijder verzekerd bent van de best denkbare routes en begeleiding. Naast de zorg voor de mooiste routes zorgen zij tevens voor goede overnachtingslocaties, excursies, en iedere dag een leuk avondprogramma.

De groepsreizen van Black Hills Motor Tours zijn “all inclusive” waarbij u niet voor verrassingen komt te staan. Zo zijn o.a. inbegrepen vliegticket, huurmotor, hotel, brandstof, entree nationale parken en reisbegeleiding met gids en volgauto.

Of het nu het “ wilde westen” is of een route door de Appalachian Mountains, Black Hills Motor Tours weet de mooiste locaties te vinden. De Rocky Mountains, de Grand Canyon, Route 66, Yellowstone Park, Monument Valley, Canyon de Shelly, de Highway One, de Sturgis en Daytona Bikeweek zijn plaatsen en evenementen die nagenoeg jaarlijks door hen bezocht worden. Met name in Sturgis hebben ze zeer goede contacten en ze kennen de Black Hills dan ook op hun duimpje. Wilt u verzekerd zijn van de ultieme motorvakantie? Kom dan langs op de stand bij Black Hills Motor Tours op Dé Noordelijke Motorbeurs!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier