De noordelijke motorbeurs

Een ongelukje zit in een klein hoekje en dan kan de schade groot zijn. Een goede motorverzekering is dan ook een must. Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren.

Door deze specialisatie en de jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Met diverse merkenkortingen voor bijvoorbeeld Kawasaki, KTM, Ducati, Harley-Davidson, Triumph, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki etc. Combi Motors Verzekering onderscheidt zich door de gunstige premie, complete voorwaarden (geen alarmverplichting!) en snelle schadeafwikkeling. Kortom, u bespaart, maar niet op service!

Combi Motors Verzekeringen is natuurlijk weer te vinden op Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen. U kunt bij de stand terecht voor allerlei vragen over het verzekeren van motoren of voor een gezellig praatje.  Ook hebben zij natuurlijk weer een leuke actie: Raad de Schade! Wie het dichtst bij het schadebedrag van de motor zit, wint een cadeaubon van € 100,-.

U kunt natuurlijk ook al uw vragen over de motorverzekering even mailen: info@combimotors.nl

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter