De noordelijke motorbeurs

Voor een motorvakantie naar Amerika vind je in Route 66 Reizen een goede partner, de organisatie is daarin gespecialiseerd. Wie op pad gaat met Route 66 Reizen kiest voor goed georganiseerd, veiligheid, zekerheid en gemak.

De goed georganiseerde groepsreizen worden gereden in kleine groepen, met maximaal 14 motoren en begeleid door twee reisleiders. Het reisaanbod bestaat uit 10 verschillende groepsreizen. Ben je avontuurlijk ingesteld en regel je graag veel zelf, kies dan voor een individuele reis. Stel je eigen reis samen of kies voor één van onze Fly & Bike & Hotel arrangementen.

Deze maand in the picture: GROEPSREIS STURGIS & MIDWESTEN
Een echte motorliefhebber moet minimaal één keer in zijn leven in Sturgis zijn geweest. Wie dit spektakel heeft bijgewoond, zal er altijd met een glimlach aan terug denken. Sturgis het grootste bikerevent ter wereld, maakt deel uit van een prachtige 16 daagse groepsreis door onbekende streken, historische gronden en het Amerikaanse platteland. Deze reis heeft vertrekgarantie en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze reis! Vertrekdatum: 2 augustus. Alle informatie kun je vinden op de website route66reizen.nl

Route 66 organiseert ook gratis infomeetings op de volgende data: 13 januari in IJsselstein | 17 februari in Geldrop | 10 maart in IJsselstein. Hier kun je in een informele sfeer kennismaken met onze organisatie en reizen.

Graag tot ziens op Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter